Wij hebben in de winkel een mooie collectie kristallen schedels.

Als er een schedel naar jou 'roept', eruit springt voor jou, of als je een schedeltje ziet waarvan je onmiddellijk een goed gevoel krijgt, wil dat zeggen dat er een klik is tussen jou en de schedel. De schedel kan ook nog dagen in je hoofd blijven 'spoken' als je het hebt gezien, dan is ook dit een overduidelijk teken dat die 'klik' er is. Die klik is echt nodig om aan een (h)echte samenwerking te beginnen, de schedel zal je pad verrijken en je leiden door transformaties heen en naar je Goddelijke Zelf, je Hogere Licht. Een kristallen schedel kan je hele leven onderste boven gooien, bewuste en onbewuste angsten en verdriet naar boven halen. Het zijn in elk geval noodzakelijke processen in je bewustwording waar je doorheen mag alvorens een werkelijke samenwerking aan te gaan met het Kristallen Schedel Bewustzijn. Ze kunnen je door processen loodsen. Ego- en oordeelloos bewust handelen, (collectieve) healing en samenwerking zal het resultaat zijn. Dit is het mooie aan een kristallen schedel, ze zullen je niet 'laten zitten' (als je ervoor openstaat) midden in een proces, ze begeleiden je er ook doorheen.

Schedels zijn verkrijgbaar in diverse vormen (mens, draak, raaf, ...) steensoorten en afmetingen en de prijzen vanriëren.
Kom kijken in de winkel, misschien is er eentje die graag met jou mee wil.

 • Calciet oranje schedel 56 gram
  Calciet oranje schedel 56 gram

  De warmte en levensblijheid die Oranje Calciet tot stand kan brengen, heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Mensen die emotioneel vastzitten, verslaafd, of apatisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is,…

  € 24,95
 • Opaliet schedel 48 gram
  Opaliet schedel 48 gram

  Verschillende bevolkingsgroepen (bijv. India, de Maya's en Azteken) schrijven al eeuwenlang bepaalde betekenissen toe aan schedels.
  Volgens hen staan ze symbool voor voorouders, de kortstondigheid van het leven, voor dood en nieuw…

  € 29,95
 • Que Sera schedel 349 gram
  Que Sera schedel 349 gram

  Que Sera of Vulkaniet uit Brazilië heeft zowel een aardse als zeer hoge vibratie. Que Sera is verbonden met de mega kracht die ons Universum heeft doen ontstaan en die onze kosmische evolutie nog steeds stuurt. Als een batterij…

  € 249,00
© 2020 - 2023 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel