Healing met Rita
Iedere donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur.
Door stilte en verzachting in jezelf te accepteren, kun je beter voelen wie je in wezen bent en wat je eigen waarheid is. 
Als dit je aanspreekt kun je een healing ontvangen, die je kan ondersteunen bij dit proces.
De bijdrage hiervoor is  €15,00 voor ± 20 minuten.
Loop binnen of maak een afspraak: 06-42355079


Energiehealing met Ingrid
Vrijdag 24 september, 8 en 22 oktober van 10:00 tot 13:00 uur.
Healing vanuit Licht en Liefde ‘Bron van Eenheid’.
Vrijwillige bijdrage. Op afspraak via Koko-pelli.


Happy dieren-reading en hoe essentiële olie te gebruiken voor jou en je dier met coach en dierentolk Mariët Broné
Dinsdag 21 september en 19 oktober van 14:00 tot 16:00 uur is Mariët aanwezig voor een foto-reading voor jou en je dier en uitleg over essentiële oliën. Wil je weten wat je dier je zegt of wat je dier nodig heeft, dan is er een foto-reading mogelijk aan de hand van een foto van je dier.
Als je dit wilt, stuur dan van tevoren een bericht met een foto van je dier en de drie belangrijkste vragen naar:  mariet@vraaghetjedier.nl   06-53430273.  De Happy reading duurt een half uur en de kosten zijn  € 25,00.  Meer informatie: www.vraaghetjedier.nl


Geurende ochtend met Anton
Zaterdag 25 september van 10:00 tot 12:30 uur.
Loop vrijblijvend binnen om je vanuit een passie voor geuren te laten informeren over wierook, olie en roomsprays. Hoor hoe je ze kunt inzetten en wat ze voor je kunnen betekenen. Snuffel er op los en krijg antwoord op al je vragen!


Lezing over de LUISTERKINDmethode en opleiding tot Luisterkindwerker met Karlista Fontijn
Donderdag 30 september van 19:30 tot 22:00 uur.
Tijdens deze avond vertel ik wat de Luisterkindmethode voor jou kan betekenen.
Met deze methode maak je telepathisch contact met de ander. Op zielsniveau en zonder oordeel. Deze mooie methode is niet alleen voor kinderen, maar ook voor mensen zoals jij en ik of met een verstandelijke beperking, baby’s in de buik, overleden dierbaren, voor mensen die zich niet (goed) kunnen uitspreken en voor kinderen die slecht kunnen slapen en van alles waarnemen op hun slaapkamer. De Luisterkindwerker legt verbinding met de energie van de ander en gaat in gesprek. Er is ruimte om alles te bespreken. Die ander hoeft niet aanwezig te zijn, alles gaat via de energie. Ze hoeven de antwoorden niet met het hoofd te bedenken. Jij haalt ze vanuit een diepere laag bij de ander naar boven. Dit heeft als voordeel dat diegene niet ‘met de billen bloot’ hoeft en het effect is diepgaander. Vaak zijn er direct veranderingen mogelijk. Met één Luisterkindafstemming geef je heel veel handvatten en resultaat en kun je heel veel voor anderen betekenen. Je biedt hulp op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Het mooie is dat iedereen dit kan leren. Je hoeft geen spirituele achtergrond of opleiding te hebben. Ben je enthousiast geworden? Graag vertel ik je ook van alles over deze mooie opleiding. Geef je dan op bij Karlista:  karlistafontijn@gmail.com  06-37307452
De bijdrage voor deze avond is  €15,00


Boekpresentatie: Verwonder je over het bijzondere...! met Petra
Vrijdag 1 oktober 19:30 tot 21:30 uur.
In 'Verwonder je over het bijzondere…!' komen de verschillende creatieve passies van Petra Jessica Vennik samen. Foto’s, gedichten en wijsheden die een beeld geven vanuit haar zin van het bestaan. Van jongs af aan heeft ze haar gevoelens, gedachten en wereldinzichten opgeschreven en dat geeft een beeld van haar levensweg. Ze heeft geschreven, niet alleen óver zichzelf, maar ook vóór anderen. Iedereen die mij op zijn of haar pad tegenkomt, hoort van mij de volgende wijsheid: 'Raas het leven niet te snel voorbij, houd oren en ogen open'. Leer, onthoud, sla kennis op en vorm deze om tot de wijsheid die bij jou past. Benut alle ogenblikken en kansen, waarin je op een waardige en bewuste wijze aan het leven deelneemt.
Tijdens deze boekpresentatie worden een aantal gedichten gedeeld, waarbij een ieder zijn of haar ervaring mag delen. Voel vreugde, bij het lezen en luisteren naar haar gedichten. Geniet van het leven, want er is zoveel te beleven!


Siberisch stenenorakel met Sandra
Zaterdag 9 oktober van 11:00 tot 15:30 uur.
Het Siberisch stenenorakel is een orakel dat ontworpen is door sjamanen. Het is een krachtig instrument dat antwoorden kan geven op levensvragen. Sjamanen gaan er vanuit dat stenen de oudste bewoners zijn van onze aarde. Zij hebben alles meegemaakt en zijn daardoor verbonden met alle energie en informatie. Op het orakelbord vol symboliek worden 12 steentjes gegooid, die alle verbonden zijn met specifieke levensgebieden. De reading is eigenlijk ook een healing, soms komt er een stuk innerlijk kind naar voren of zelfs vorig leven wat gezien en geïntegreerd mag worden. Het orakel is ondersteunend, transformerend, vaak ook doorbrekend en geeft inzicht. Het helpt jouw kracht en mogelijkheden te zien en daarmee je eigen toekomst weer in de hand te nemen.
Als je vragen hebt kun je Sandra bellen: 06-27275081
Bijdrage: half uur €25,00  heel uur €45,00
Op afspraak via Koko-pelli.


Schilder je (Kracht)dier met Rita
Zaterdag 23 oktober van 14:00 tot 16:00 uur.
Misschien weet je al welk dier je wilt schilderen. Als je dat nog niet weet kunnen we een korte meditatie doen om je dier te ontdekken.
Daarna gaan we aan de slag met acrylverf. Alle materialen zijn aanwezig, de vergoeding hiervoor is €25,00.
Heb je er al zin in? Maak dan een afspraak in de winkel of bel 06-42355079


Koko-pelli:  0313-413663  of  info@koko-pelli.nl

 

© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel