Vorige Artikel 1 van 15 Volgende

Aldo Houtkamp - Spiritualiteit voor iedereen

Artikelnummer: SPAH3678
€ 29,00 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Dit boek is met de intentie geschreven om spiritualiteit te versimpelen en toegankelijk te maken voor iedereen. En hierin handvatten aan te reiken waarmee iedereen zichzelf kan bevrijden van illusies. Om in jouw authentieke kracht te komen, zodat jij zelf vorm kan geven aan het leven waar jouw hart blij van wordt!

We hoeven slechts meer van onszelf te houden door ons bewustzijn te verruimen, "hoe groter de horizon des te mooier de zon opkomt". Dit boek neemt je in drie delen mee hoe je dit kunt gaan doen. Het staat vol mooie inzichten en praktische tips om jouw reis bewuster te gaan beleven. Zo kunnen steeds meer van ons kiezen voor liefde, inclusiviteit, vrijheid en plezier, wat ieder ten goede zal komen.

Het is geschreven vanuit de ervaringen van Aldo Houtkamp, die werkzaam is als holistische- & systemische paardencoach. In dit werk heeft hij ingezien dat alles altijd van, door en met liefde wordt gedaan. Hij werkt intuïtief, afgestemd op het moment vanuit helder voelen, zien en weten.

© 2020 - 2022 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel