Vorige Artikel 34 van 49 Volgende

Orgonite Piramide Nubisch, KwanYin

€ 225,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Orgonite Piramide Nubisch, KwanYin Agaatplak Maansteen Herkimerdiamant Flower of life Dubbeleinder Bladgoud en Zilver 14 x 14 x 15,5 cm

Kwan Yin

is de Chinese Godin van Mededogen, een bron van inspiratie en troost. Misschien komt dat wel doordat zij zich op het snijvlak van verschillende stromingen en religies bevindt, die momenteel in Europa zeer populair zijn, zoals het Boeddhisme, de terugkeer van de Godin en de zoektocht naar de wortels van het vroegste Christendom. Het bijzondere aan Kwan Yin is namelijk, dat zij niet alleen een belangrijke Boeddhistische godin is (zoals doorgaans wordt aangenomen), maar tevens dat zij een belangrijke rol speelt binnen het Taoïsme, het Japanse Shintoïsme en dat zij verder eveneens banden heeft met de Christelijke Maria-verering en het oude Sjamanisme.

Agaat
Deze agaatplak is natuurlijk en niet gekleurd.
Het is een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. Zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen. Agaat zorgt voor een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart, geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat het bewustzijn en verbindt u met de eenheid van het leven. Agaat transformeert negatieve energieën.

Maansteen
Maansteen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Dit kristal maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Hij wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het kristal brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht de steen emotionele instabiliteit en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend.

Shungite
Zilver, Edel of Elite Shungite is een unieke steensoort uit Karelië in het noordwesten van Rusland, en is minstens 2 miljard jaar oud. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Shungite is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Het wordt ook wel de Steen van Leven genoemd.

Het bijzondere bij Shungite is dat de koolstofmoleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt fullereen genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenen op het gebied van de weerstand van het lichaam tot de behandeling van kanker. Er wordt gespeculeerd dat fullerenen een relatie hebben met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs (ronde fullerenen) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten.

Fullereen wat in je lichaam komt, door bijvoorbeeld Shungitewater te drinken, gedraagt zich als de meest krachtige en langwerkende antioxidant op het gebied van vrije radicalen. Onderzoek van Shungite heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten, vooral die van het spierskelet systeem en bij huidaandoeningen. Als je het water drinkt waar hij in heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschappers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat het water van de steen drinken helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungitewater. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. De steen brengt verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Shungite werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungite helpt je beter aarden.

Shungite bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungite kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungite is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt omdat Shungite negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungite op aarde is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden.

Flower of life
De Bloem des Levens geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het Universum. In veel wereldbeschavingen is deze Levensbloem dan ook bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen teweeg brengen.

Herkimer Diamant
Herkimerdiamanten hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten.

Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen.

Dubbeleinder
Een Dubbeleinder kanaliseert energie naar twee richtingen tegelijk. Dubbeleinders integreren geest en materie (vrouwelijk en mannelijk) en zorgen zo voor harmonie tussen deze twee energie punten. Ze zijn heel goed te gebruiken om je energieveld te balanceren. Ze absorberen negatieve energie en doorbreken blokkades. Ze kunnen ook geblokkeerde delen van het eigen zelf weer helpen her-integreren.

Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s.

Goud
Bladgoud werkt activerend, reinigend en trekt voorspoed en geluk aan. Het verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s en herstelt balans zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Het werkt opbeurend en vermindert stress, depressieve gevoelens, zelfkritiek en een minderwaardigheidscomplex. Fysiek heeft goud een positieve werking op het zenuwstelsel, MS, de spijsvertering, het endocrien stelsel, de doorbloeding, hart en bloedvaten, reuma, artritis, artrose, longontsteking, verlammingsverschijnselen, vruchtbaarheid, voortplantingsorganen, huidaandoeningen, tuberculose, oogproblemen, opname vitamines en mineralen, skelet en ruggengraat, alvleesklier, nieren, autisme, dyslexie en epilepsie. Als goud lang gedragen wordt voor een aaneengesloten periode, kan het de bloeddruk verhogen en ontstekingsreacties geven.

Zilver
Bladzilver geeft deze Orgonite een krachtige aarding en versterkt de verbinding met jezelf.

De Orgonites worden in Nederland met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere Orgonite piramide is een uniek exemplaar met natuurlijke mineralen , Orgonite (via een alchemistisch recept van Kwartskristallen, Groene tourmalijn, Aluminium met Shungite), en een koperspiraal in cubit-maat gegoten in giethars, wat dit een echte Orgonite maakt, en kan daarom iets afwijken van de foto.

Specificatie Omschrijving
Lengte 14 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 15,5 cm
© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel