Vorige Artikel 35 van 49 Volgende

Orgonite Piramide Russisch Engel

€ 60,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Orgonite Piramide Russisch Engel Bloedcarneool Shungite Bergkristal Flower of Life Herkimerdiamant Dubbeleinder Bladgoud 7 x 7cm x 12 cm

Deze piramide is een ware rustbrenger is deze hectische tijden.

Engel van Bloedcarneool
Deze steen werkt op het 2e chakra. Hij verwarmt, stelt gerust, helpt om emoties los te laten. Het is een sterk aardende steen. Dat betekent dat we eigenlijk onze zonnevlecht en ons aardechakra stimuleren om samen te werken. Hierdoor kunnen we bepaalde zaken loslaten, met als gevolg dat we meer rust krijgen in onze zonnevlecht. Als dit chakra niet goed werkt, kunnen we het niet ontladen en worden de zaken naar boven toe afgevoerd. Het is beter stress en spanning naar beneden af te voeren, zit dit verstopt, dan bestaat de neiging het naar boven te brengen met hoofdpijn of migraine als gevolg. Bloedcarneool werkt sterker dan de gewone Carneool en is daarom ideaal als men emotioneel veel op te ruimen heeft.

Bergkristal
De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie in Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoeld, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Bergkristallen of Kwartsen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. De steen of punt neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Kwarts brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal brengt de energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijke niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

Shungite
Zilver, Edel of Elite Shungite is een unieke steensoort uit Karelië in het noordwesten van Rusland, en is minstens 2 miljard jaar oud. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Shungite is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Het wordt ook wel de Steen van Leven genoemd.

Het bijzondere bij Shungite is dat de koolstofmoleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt fullereen genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenen op het gebied van de weerstand van het lichaam tot de behandeling van kanker. Er wordt gespeculeerd dat fullerenen een relatie hebben met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs (ronde fullerenen) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten.

Fullereen wat in je lichaam komt, door bijvoorbeeld Shungitewater te drinken, gedraagt zich als de meest krachtige en langwerkende antioxidant op het gebied van vrije radicalen. Onderzoek van Shungite heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten, vooral die van het spierskelet systeem en bij huidaandoeningen. Als je het water drinkt waar hij in heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschappers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat het water van de steen drinken helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungitewater. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. De steen brengt verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Shungite werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungite helpt je beter aarden.

Shungite bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungite kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungite is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt omdat Shungite negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungite op aarde is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden.

Flower of Life
De Bloem des Levens geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het Universum. In veel wereldbeschavingen is deze Levensbloem dan ook bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen teweeg brengen.

Herkimer Diamant
Herkimerdiamanten hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten.

Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen.

Dubbeleinder
Een Dubbeleinder kanaliseert energie naar twee richtingen tegelijk. Dubbeleinders integreren geest en materie (vrouwelijk en mannelijk) en zorgen zo voor harmonie tussen deze twee energie punten. Ze zijn heel goed te gebruiken om je energieveld te balanceren. Ze absorberen negatieve energie en doorbreken blokkades. Ze kunnen ook geblokkeerde delen van het eigen zelf weer helpen her-integreren.

Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s.

Goud
Bladgoud werkt activerend, reinigend en trekt voorspoed en geluk aan. Het verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s en herstelt balans zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Het werkt opbeurend en vermindert stress, depressieve gevoelens, zelfkritiek en een minderwaardigheidscomplex. Fysiek heeft goud een positieve werking op het zenuwstelsel, MS, de spijsvertering, het endocrien stelsel, de doorbloeding, hart en bloedvaten, reuma, artritis, artrose, longontsteking, verlammingsverschijnselen, vruchtbaarheid, voortplantingsorganen, huidaandoeningen, tuberculose, oogproblemen, opname vitamines en mineralen, skelet en ruggengraat, alvleesklier, nieren, autisme, dyslexie en epilepsie. Als goud lang gedragen wordt voor een aaneengesloten periode, kan het de bloeddruk verhogen en ontstekingsreacties geven.

De Orgonites worden in Nederland met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere Orgonite is een uniek exemplaar met natuurlijke mineralen en kan daarom iets afwijken van de foto.

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 7 cm
Breedte 7 cm
Hoogte 12 cm
© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel