Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Lisette Beentjes & Josefien Niesten - Rouwkost

Artikelnummer: SBLB0456
€ 18,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Een inspirerend rouwkadoboek

Hoe ga je om met het verlies van iemand van wie je veel houdt? Werkt de pijn zo verlammend dat je niet meer verder kunt? Maakt het je op den duur sterker of helemaal niet? Het verdriet om verlies stop je niet weg, maar je kunt er wel zo mee leren omgaan dat je leven nieuwe betekenis krijgt.

In dit boek staan verhalen van veerkrachtige mensen die verlies hebben meegemaakt, als vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter of partner. Soms kan kracht worden geput uit ervaringen van mensen die hun leven op een andere manier weer inhoud hebben kunnen geven ondanks de rouw of misschien zelfs dankzij de rouw.

Dit inspirerende rouwkadoboek is bedoeld om even op te kunnen pakken wanneer je het moeilijk hebt, of om kado te geven aan iemand die een steuntje in de rug nodig heeft. Het is een liefdevol boek vol concrete tips, gedichten, spreuken en fotos.

Lisette Beentjes is art director. De verwerking van een verlies was aanleiding om dit boek te maken, waarin zij in tekst en vorm een oorspronkelijke bijdrage levert.
Josefien Niesten is fotograaf. Ingrijpende gebeurtenissen inspireerden haar om teksten en gedichten te schrijven. De meeste fotos in dit boek zijn door haar gemaakt.

© 2020 - 2022 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel