Vorige Artikel 19 van 49 Volgende

Orgonite Buster Small, Amethist Lotusbloem Bladzilver

€ 17,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Orgonite Buster Small, Amethist Lotusbloem Bladzilver  ø 3.5cm

Reikwijdte 5 tot 8 meter

Een heerlijke maat om op je werkplek te leggen, tussen jou en de computer of op je nachtkastje, maar kan natuurlijk ook in je handtas of jaszak

Amethist
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Lotusbloem
Puurheid en zuiverheid zijn wel de termen waar de lotusbloem tegenwoordig voor staat. Twee prachtige begrippen, maar wat heeft het nou eigenlijk met de lotus te maken? Het heeft te maken met het ‘lotus effect’ (zelfreinigende eigenschap). Dit houdt in dat ondanks dat de lotusbloem groeit in moerasachtige wateren er NOOIT water of modder aan de blaadjes blijft hangen.Een lotusbloem kan heel lang bloeien en juist daardoor staat de bloem ook symbool voor leven, met als zijn uitdagingen op weg naar wijsheid en verlichting.

Zilver geeft deze buster een krachtige aarding.

De Orgonites worden in Nederland met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere Orgonite is een uniek exemplaar met natuurlijke mineralen en kan daarom iets afwijken van de foto.

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 3,5 cm
Breedte 3,5 cm
Hoogte 1,6 cm
© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel