Vorige Artikel 18 van 49 Volgende

Orgonite Buster Medium, Amethist Levensbloem Bladgoud

€ 22,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

 

Orgonite Buster Medium Amethist Levensbloem Bladgoud ø4.5cm

Reikwijdte 6 tot 8 meter

Amethist
Heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Levensbloem
De Bloem des Levens geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze Bloem des Levens dan ook bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen.

Goud
Het 24 karaat bladgoud geeft deze Orgonite extra licht en kracht en versterkt de werking.

De Orgonites worden in Nederland met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere Orgonite is een uniek exemplaar met natuurlijke mineralen en kan daarom iets afwijken van de foto.

Specificatie Omschrijving
Lengte 4,5 cm
Breedte 4,5 cm
Hoogte 1,6 cm
© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel