Vorige Artikel 5 van 38 Volgende

Marjo Brenters - Jouw lied jouw leven, De kracht van stembevrijding

Artikelnummer: GEMB2023
€ 20,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Zingen maakt je een vrijer en vooral levendiger mens. Aan zingen zitten echter allerlei overtuigingen vast, van ‘hoe het hoort’ tot ‘dat kan ik niet’. Met behulp van stembevrijding kun je jouw muziek bevrijden uit dat krappe keurslijf. Iedereen kan zingen én ieders stem doet ertoe. Juist ook in een lied van schaamte of kwetsbaarheid. De moed opbrengen dat te laten horen bekrachtigt je eigenheid.

Dit boek is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar stem, en die graag meer uit zingen wil halen. Of eigenlijk: uit het leven. Want wat je zingend ervaart, staat nooit los van wie je bent. En andersom: jouw lied is de weerslag van je leven. Stembevrijding kan een bekrachtigende en zachtmoedige weg zijn.

In dit boek word je meegenomen in de wereld van stembevrijding. Aan de hand van achtergrondinformatie gekoppeld aan ervaringen uit de praktijk ga je ontdekken wat stembevrijding is en krijg je gevoel voor wat ze voor jou kan doen. Ook worden er verschillende oefeningen gegeven waarmee je, alleen of met anderen, een begin met stembevrijding kunt maken.

224 pagina's

Specificatie Omschrijving
Lengte 21 cm
Breedte 15 cm
Hoogte 1 cm
© 2020 - 2022 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel