Vorige Artikel 30 van 49 Volgende

Orgonite midden Buster Labradoriet Levensbloem Bladzilver

€ 22,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Orgonite midden Buster Labradoriet Levensbloem Bladzilver ø4.5cm

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Levensbloem
De Bloem des Levens geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze Bloem des Levens dan ook bekend. Ze heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen.

Zilver
Geeft deze buster een krachtige aarding.

De Orgonites worden in Nederland met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking. Iedere Orgonite is een uniek exemplaar met natuurlijke mineralen en kan daarom iets afwijken van de foto.

Specificatie Omschrijving
Lengte 4,5 cm
Breedte 4,5 cm
Hoogte 1,6 cm
© 2020 - 2021 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel