Vorige Artikel 32 van 40 Volgende

Shungite hanger "Yin Yang"

Artikelnummer: SIHA6500
€ 14,99 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Het yin-yang symbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden.

Shungite is een zwarte Russische steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud. Shungite kan (vervuilende) deeltjes uit de omgeving omvormen, werkt antibacterieel, heeft een eigenschap om te communiceren met andere stoffen, en omvormeigenschappen bij straling. De steen wordt effectief ingezet ter bescherming van elektrosmog en straling zoals WIFI (bv 5G). Eigenlijk kun je stellen dat Shungite het negatieve omvormt tot positief.
Shungite kan geopathische stress en spanning neutraliseren en ondersteunt het de helende eigenschappen van het menselijk lichaam en spirituele healing.
Shungite wordt al vanaf de 18e eeuw toegepast bij medische behandelingen. Peter de Grote stond aan de wieg van het eerste Russische kuuroord in Karelia, en maakte daar gebruik van de waterzuiverende werking van Shungite die hij persoonlijk al had ervaren. Ook bevorderde hij het gebruik ervan bij de aanmaak van gezuiverd water voor het Russische leger.
De molecuulvorm van Shungite wordt fullereen genoemd.

 

© 2020 - 2023 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel