Vorige Artikel 30 van 40 Volgende

Shungite zeskantige hanger "Shest"

Artikelnummer: SIHA0205
€ 14,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Shungite zeskantige hanger "Shest" meet ongeveer 33mm doorsnede, het meestergetal ter vervolmaking. Het getal 6 staat voor onvoorwaardelijk liefde en spirituele groei.
Let wel; alle hangers worden met de hand gemaakt, dus geen enkele is gelijk, maar wel een uniek stuk. Als je goed kijkt zie je in het zwarte Shungite allemaal lijnen lopen. Deze "ley"lijnen zijn de aders van deze buitenaardse steen die wel 2 miljard jaar oud is. Elke hanger draagt een stuk oerkracht in zich, het oorspronkelijk ZELF.

Shungite is een zwarte Russische steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud. Shungite kan (vervuilende) deeltjes uit de omgeving omvormen, werkt anti-bacterieel, heeft een eigenschap om te communiceren met andere stoffen, en omvormeigenschappen bij straling. De steen wordt effectief ingezet ter bescherming van electrosmog en straling zoals WIFI (bv 5G). Eigenlijk kun je stellen dat Shungite het negatieve omvormt tot positief.
 
Shungite wordt al vanaf de 18e eeuw toegepast bij medische behandelingen. Peter de Grote stond aan de wieg van het eerste Russische kuuroord in Karelië, en maakte daar gebruik van de waterzuiverende werking van Shungite, die hij persoonlijk al had ervaren. Ook bevorderde hij het gebruik ervan bij de aanmaak van gezuiverd water voor het Russische leger. De anti-bacteriële eigenschappen van Shungite zijn bevestigd door moderne testmethodes.Shungite is een zwarte Russische steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud. Shungite kan (vervuilende) deeltjes uit de omgeving omvormen, werkt antibacterieel, heeft een eigenschap om te communiceren met andere stoffen, en omvormeigenschappen bij straling. De steen wordt effectief ingezet ter bescherming van elektrosmog en straling zoals WIFI (bv 5G). Eigenlijk kun je stellen dat Shungite het negatieve omvormt tot positief.
Shungite kan geopathische stress en spanning neutraliseren en ondersteunt het de helende eigenschappen van het menselijk lichaam en spirituele healing.
Shungite wordt al vanaf de 18e eeuw toegepast bij medische behandelingen. Peter de Grote stond aan de wieg van het eerste Russische kuuroord in Karelia, en maakte daar gebruik van de waterzuiverende werking van Shungite die hij persoonlijk al had ervaren. Ook bevorderde hij het gebruik ervan bij de aanmaak van gezuiverd water voor het Russische leger.
De molecuulvorm van Shungite wordt fullereen genoemd.

© 2020 - 2023 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel