Vorige Artikel 27 van 40 Volgende

Shungite hanger "Derevo"

Artikelnummer: SIHA6621
€ 14,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

De boom, in het Russisch "Derevo" neemt in het scheppingsverhaal van de mensheid een belanrijke functie in. Deze hanger symboliseert de tree of life, de boom des levens. De boom in het algemeen brengt kosmos en aarde in balans en middels deze enorme kracht ook de gehele mensheid. De bomen voorzien de aarde van zuurstof en verwijderen de toxiciteit uit de lucht, geven heling op alle lagen en bekrachtigen ons in ons bestaan.
De echte longen van de aarde liggen in Rusland en wel in Siberië. Speciaal in het Taiga gebied, daar waar Anastasia woont.

Deze hanger laat je ervaren dat je sterk bent en met je benen op de grond staat. JIJ kan het aan. De ingegraveerde boom werkt dubbel bekrachtigend op jouw wezen en ZIJN.

Shungite is een zwarte Russische steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud. Shungite kan (vervuilende) deeltjes uit de omgeving omvormen, werkt antibacterieel, heeft een eigenschap om te communiceren met andere stoffen, en omvormeigenschappen bij straling. De steen wordt effectief ingezet ter bescherming van elektrosmog en straling zoals WIFI (bv 5G). Eigenlijk kun je stellen dat Shungite het negatieve omvormt tot positief.
Shungite kan geopathische stress en spanning neutraliseren en ondersteunt het de helende eigenschappen van het menselijk lichaam en spirituele healing.
Shungite wordt al vanaf de 18e eeuw toegepast bij medische behandelingen. Peter de Grote stond aan de wieg van het eerste Russische kuuroord in Karelia, en maakte daar gebruik van de waterzuiverende werking van Shungite die hij persoonlijk al had ervaren. Ook bevorderde hij het gebruik ervan bij de aanmaak van gezuiverd water voor het Russische leger.
De molecuulvorm van Shungite wordt fullereen genoemd.

© 2020 - 2023 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel