Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Silver RavenWolf – Engelen Magische Metgezellen

Artikelnummer: ENSR5660
€ 24,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Gevraagd:  Engel uit de goddelijke rijken
 
Ik zoek een Engel die me kan helpen om mijn zelfbeeld te verbeteren. Ik heb er een nodig die krachtig genoeg is om om te gaan met mijn neiging tot koppigheid en me kan bijstaan bij mijn magiewerk. Een halo is een pluspunt.

Engelen, magische metgezellen biedt een vrolijke en charmante kijk op de aard van Engelen en de creatieve technieken die je kunt gebruiken om elke dag magiewerk met hen te doen. Heb je hulp nodig bij je zelfbeeld? Heb je financiële problemen? Ben je op zoek naar inzichten? Geen enkel probleem is te klein of te groot voor een  Engel. Het zijn universele gidsen, helpers en vrienden, die staan te popelen om je bij te staan en zitten te wachten op je aanroep.

Elke unieke magische toepassing die in dit boek is beschreven, is gebaseerd op methoden die zichzelf hebben bewezen. Sommige technieken zijn eenvoudig en grappig, zoals een ‘Gevraagd’ advertentie schrijven, of de aanroeping van je eigen Beschermengel. Andere, zoals het maken van Engelenzegels, zijn gevorderde, krachtige manieren om met Engelenmagie te werken. Al deze technieken zijn praktisch, effectief – en ze wérken.

Als je nog nooit echt hebt nagedacht over hoe Engelen je kunnen helpen, dan zal dit boek je inzichten geven en je inspireren. Engelen wachten erop dat ze je kunnen leiden naar spirituele wijsheid, geluk en gezondheid. Engelen, magische metgezellen legt duidelijk en eenvoudig uit hoe je deze krachtige, liefdevolle helpers in je leven kunt brengen.

© 2020 - 2023 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel