Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Agarwood backflow cones

Artikelnummer: GEWI0052
€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Deze mooi gevormde kegels van heerlijk ruikende wierook zou je echt eens moeten proberen.

De cones worden geleverd in een mooie verpakking die goed afsluitbaar is. Elk kegeltje is 2cm lang en brandt ongeveer 25 minuten. De rook valt mooi naar beneden indien je de cone op een backflowbrander plaatst. Ook grote ruimtes worden snel en duurzaam gevuld met het houtachtige aroma met een duidelijke oude noot. Zelfs uren na het branden is nog een fijne restgeur waar te nemen. Het is een prachtige 'buiten-ervaring' binnenshuis!

Hoe brand je deze bijzondere wierook...?
Je steekt een kegeltje aan het puntje aan en plaatst het op een backflowbrander (zie ook ons assortiment branders). Zorg ervoor dat het geheel uit de tocht staat zodat de rookflow niet verstoord wordt. Het is een ritueel op zich om de rook te zien ontstaan en als een waterval langs de mooie vormen van de brander te zien bewegen. Daarbij genietend van het heerlijke aroma.

Oudh Agarwood groeit alleen in bepaalde regio's in Azië. Vietnam neemt hier een speciale positie in, omdat dit hout zelden de Europese markt bereikt. Onze backflow-wierook bestaat uit Agarwood afkomstig van duurzame teelt uit Vietnam. Er vind dus geen overexploitatie plaats op de Agarwood-bomen (Aquilaria Crassna).
Gewoonlijk wordt dergelijke wierook veelal gemaakt van Agarhoutpoeder dat al is gedestilleerd of is voorzien van synthetische geuren. Voor ons product wordt gebruik gemaakt van fijngemalen Agarhout dat met een natuurlijk bindmiddel tot wierookkegeltjes wordt gebracht.
Als je deze wierook besteld ontvang je een getest, kwalitatief hoogwaardig product, in een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

© 2020 - 2022 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel