Vorige Artikel 2 van 15 Volgende

Diana van Beaumont - Luisterkind

Artikelnummer: KBDB5267
€ 17,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Luisteren naar kinderen, praten op zielsniveau.
Een baanbrekende methode die geen grenzen kent!

Als je het kind aan het woord laat, hoor je de mooiste dingen. Je hoort hartenwensen, je hoort wat het kind wil veranderen, zodat het weer geluk uit het leven kan halen. Het is een kwestie van luisteren. Diana van Beaumont luistert, via haar Luisterkind-methode, op zielsniveau naar de kinderen in de wereld. Ze heeft de tijd, stelt vragen en kijkt samen met het kind naar oplossingen.
Met Luisterkind nodigt Diana je uit om te lezen over haar Luisterkind-methode. Ze heeft tweeënvijftig Luisterkind-afstemmingen in het boek verwerkt, zodat je kunt zien hoe haar methode werkt en hoe de kinderen geholpen worden. Ze vertelt over het ontstaan van deze bijzondere methode en over haar visie op de leefwereld van de kinderen. Per jaar vinden honderden kinderen, via hun ouders, de weg naar Diana. Er is geen praktijkruimte of reisafstand. De kinderen mogen in hun eigen omgeving blijven. Diana maakt op afstand contact met ze. Ze praat op zielsniveau met elk kind dat met haar wil praten, ongeacht de leeftijd, ongeacht in welk land het kind woont. De resultaten zijn verbluffend en het aantal kinderen dat aanklopt voor deze methode, groeit gestaag.
In de energie reist Diana onder andere ook met ze naar vorige levens, om daar het verschil te kunnen maken in het hier en nu. Ze biedt de kinderen een luisterend oor en een helpende hand. Problemen als slechte concentratie, boosheid, bedplassen, slaan en schoppen, niet willen eten, huilend wakker worden, gepest worden, onzekerheid, gesloten zijn, niet kunnen slapen, angsten... alles mag en kan bij Diana besproken worden. Geen grenzen, Diana is er voor het kind.

© 2020 - 2022 koko-pelli.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel